Retourbeleid van Kitchen Royal

Retourbeleid van Kitchen Royal

Bij Kitchen Royal streven we ernaar dat je volledig tevreden bent met je aankopen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product, bieden we je de mogelijkheid om het gratis te ruilen of retourneren. Bovendien bieden we een garantie van 2 jaar op al onze producten, zodat je met vertrouwen kunt koken, bakken en braden.

Retourneren en Terugbetalingen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@kitchenroyal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Terugbetalingen

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je retourzending wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt het bedrag automatisch teruggestort op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode binnen 14 dagen.

Retour aanmelden

Je kunt je retour aanmelden via onze retourportal op https://kitchenroyal.returnless.com/nl door het ordernummer en het e-mailadres waarmee het product is aangekocht in te voeren.

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je retourzending? Neem dan contact op met onze klantenservice op service@kitchenroyal.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je keukenbehoeften te vervullen.

Bedankt dat je voor Kitchen Royal hebt gekozen!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact met je op.

De waardering van kitchenroyal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 96 reviews.