Retourbeleid van Kitchen Royal

Retourbeleid van Kitchen Royal

Bij Kitchen Royal streven we ernaar dat je volledig tevreden bent met je aankopen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product, bieden we je de mogelijkheid om het gratis te ruilen of retourneren. Bovendien bieden we een garantie van 2 jaar op al onze producten, zodat je met vertrouwen kunt koken, bakken en braden.

Retourneren en Terugbetalingen

Ons retour- en terugbetalingsbeleid is van toepassing gedurende 30 dagen na de aankoopdatum. Helaas kunnen we na deze periode geen volledige terugbetaling of ruil aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product ongebruikt en in dezelfde staat verkeren als bij ontvangst. Het dient ook in de originele verpakking te zitten.

Houd er rekening mee dat sommige producten niet geretourneerd kunnen worden, zoals cadeaukaarten en downloadbare e-books.

Terugbetalingen

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je retourzending wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt het bedrag automatisch teruggestort op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode binnen 14 dagen.

Retour aanmelden

Je kunt je retour aanmelden via onze retourportal op https://kitchenroyal.returnless.com/nl door het ordernummer en het e-mailadres waarmee het product is aangekocht in te voeren.

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je retourzending? Neem dan contact op met onze klantenservice op service@kitchenroyal.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je keukenbehoeften te vervullen.

Bedankt dat je voor Kitchen Royal hebt gekozen!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact met je op.

nl_NLNL